Transferoviaria

S.C. TRANSFEROVIARIA S.A. este o societate cu capital in totalitate privat.
In contextul integrarii in Uniunea Europeana, al realizarii interoperabilitatii sistemului de transport feroviar din Romania cu sistemul transeuropean, TRANSFEROVIARIA S.A. isi propune sa imbunatateasca permanent activitatea de furnizare de servicii feroviare.
Gestionarea eficienta a resurselor tehnice si umane, ne permite cresterea performantelor pentru un transport eficient, la nivelul cerintelor europene, precum si asigurarea compatibilitatii acestora cu echipamentul operatorilor de transport.
Compania noastra sustine o continua imbunatatire a calitatii serviciilor feroviare oferite, imbunatatire care sa contribuie la consolidarea si cresterea pozitiei detinute pe piata din Romania, prin:
- prestarea de servicii de transport feroviar de calitate pentru satisfacerea deplina a cerintelor si asteptarilor clientilor
- executia de lucrari de calitate, prin oferirea de solutii moderne, viabile si costuri minime de executie
- respectarea intocmai a termenilor contractuali
- interfata dinamica ce garanteaza o buna comunicare si intelegerea exacta a cerintelor clientilor
- sustinerea calitatii serviciilor si lucrarilor feroviare prin alocarea de resurse pentru o dotare corespunzatoare si moderna
- utilizarea de personal calificat, autorizat si instruit periodic din punct de vedere profesional
- completarea si perfectionarea sistemului de management al calitatii in concordanta cu cerintele clientilor si dezvoltarea activitatii companiei.

 
Servicii:
Societatea noastra acopera o zona importanta a pietei de servicii feroviare din Ardeal dar si din alte zone de importanta strategica din Romania.
Categoriile de servicii pe care  le ofera clientilor sai sunt:
- Organizare.Transport,Feroviar
       
- Casa de Expeditie si Gestionare a Infrastructurii Feroviare Neinteroperabile
       
- Casa de Expeditie si Gestionare a Infrastructurii Feroviare Private
- Operator manevra linii industriale
- Furnizare Servicii Feroviare: constructii, reparatii si intretinere infrastructura feroviara( linii, instalatii, cladiri si lucrari de arta specific feroviare)
- Consultanta Feroviara: studii, analize, reglementari privind transportul pe calea ferata, expertize tehnice.
Societatea noastra a stabilit o serie de proceduri prin care se asigura  realizarea produsului/ serviciului  prin procese planificate si dezvoltate, luandu-se in considerare obiectivele calitatii si cerintele pentru produs/serviciu.
Verificarea si validarea proceselor de prestari servicii se efectueaza sistematic, prin intermediul personalului cu experienta al companiei, calificat si agreat de catre organismele in domeniu: M.L.P.T.L., MTCT-AFER, I.S.C, etc.
Procesul de aprovizionare are la baza un sistem de evaluare si selectare a furnizorilor pe baza capabilitatii acestora de a furniza un produs care sa fie in concordanta cu cerintele exprimate.

Proiecte:
Societatea TRANSFEROVIARIA S.A. are ca strategie de dezvoltare deschiderea unui nou segment de activitate, si anume gestionarea de infrastructura feroviara   neinteroperabila(sectii de circulatie laterale) precum si gestionarea liniilor de cale ferata industriale.
Aceasta dezvoltare se traduce in autorizarea si desfasurarea urmatoarelor activitati:
- operator de transport feroviar de calatori
- operator de transport feroviar de marfuri
Politica de investitii a societatii este corelata cu strategia de dezvoltare a acesteia si vizeaza reabilitarea si modernizarea infrastructurii, dotarea cu automotoare capabile sa satisfaca necesitatile calatorilor, precum si proiectarea si implementarea unui sistem informatic integrat care sa permita gestionarea eficienta a intregii activitati.
In vederea inscrierii cu succes a companiei noastre in Uniunea Europeana am demarat implementarea unui Sistem de Management al Calitatii, bazat pe prevederile SR EN ISO 9001:2001.

COFI(BVB): detalii
brosura

Brosura de grup



pdfIcon    Download Pdf

Newsletter

Adresa dumneavoastra ramane confidentala

© 2008 Concefa SA. Toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Sitemap     Design by iDesign