Descriere proiect:

Silver Mountain, numit astfel dupa  varfurile imaculate ale muntilor din zare, este situat in renumita statiune de schi Poiana Brasov, la 1,8 km de partiile de schi si la 12 km de Brasov.
La complex se ajunge foarte usor pe sosea, fiind la mai putin de 130 km de capitala. Pentru cei din afara Romaniei, accesul este posibil prin cele doua aeroporturi situate la distante relativ similare de proiect, in Sibiu si Bucuresti. Orasul Brasov va avea si el propriul aeroport in viitor, dar intre timp locuitorii Silver Mountain pot folosi heliportul din complex
.

 

Facilitati:


-teren de golf cu 18 gauri
Imagineaza-ti 440.000 mp de iarba verde cu iazuri racoroase, copaci singuratici, 18 gauri de golf si un club house cu apartamente confortabile, cu vedere la terenul de golf; totul avand un design perfect si o peisagistica spectaculoasa conceputa de maestri englezi.
-tenis
Suntem mandri sa il avem pe campionul Ilie Nastase ca partener al scolii de tenis Silver Mountain si suntem siguri ca reverul tau se va imbunatati in scurt timp.
-hotel
Silver Mountain va fi adresa hotelului de lux Radisson, ceea ce inseamna ca locuitorii complexului vor avea acces la servicii si facilitati de inalta clasa. Silver Mountain va avea restaurante cu chefs celebri, baruri si cazinouri moderne. In plus, pentru a-ti oferi si posibilitatea unei investitii, hotelul iti poate include apartamentul in circuitul sau de cazare pe termen scurt, atunci cand tu nu il folosesti.
-schi
Daca schiatul este pe lista ta de activitati favorite, atunci profita din plin de iarna lunga si prinde viteza pe partii, in cadrul sau in afara complexului, la doar 1,8 km departare, distanta aproape insesizabila datorita telecabinei confortabile.
In timpul iernii terenul de golf este transformat intr-o zona de schi fond, iar in apropiere va fi si un patinoar.
-piscina, fitness si spa
Descopera un paradis pentru toate simturile in care spa-ul este guvernat de o filosofie a rafinamentului, oferind produse naturale, tehnologie de ultima ora si ingrijire personalizata. Un centru medical de tratament va fi, de asemenea, infiintat in Silver Mountain pentru toti cei care au nevoie de recuperare intr-un mediu natural, sub atenta ingrijire a personalului profesionist. Silver Mountain va avea, de asemenea, un centru de fitness ce te va mentine in forma, o sala de proiectie perfecta pentru o dupa-amiaza linistita si un patinoar.
-clubul copiilor
Cei mici vor beneficia de atentie speciala in Silver Mountain. Pentru ei vei gasi imprejurimi proaspete si nepoluate, jocuri fara sfarsit si activitati sportive sub supraveghere profesioniste, alimente organice si multa grija.

www.silvermountain.ro


COFI(BVB): detalii
brosura

Brosura de gruppdfIcon    Download Pdf

Newsletter

Adresa dumneavoastra ramane confidentala

© 2008 Concefa SA. Toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Sitemap     Design by iDesign