Sibavis

Scurt istoric
Din contributia fostelor CAP-uri din zona Apold - Miercurea Sibiului in anii 1972 - 1973 s-au pus bazele Asociatiei economice intercooperatiste Miercurea Sibiului, sub denumirea de AEI Miercurea.
Dupa Revolutia din 1989, intrucat sistemul cooperatist a fost desfiintat, s-a trecut la privatizarea societatii, in societate comerciala pe actiuni sub denumirea de Sibavis SA. Dupa 1990, SC Sibavis SA a fost singura unitate de profil din judet, asigurand necesarul de oua pentru intregul judet.

Despre noi
S.C. SIBAVIS S.A. este o ferma de gaini ouatoare cu traditie si continuitate in judetul Sibiu de 40 de ani. Unitatea este amplasata in partea de nord a orasului Sibiu, pe strada Viile Sibiului, nr.1, la o distanta de 3 km de orasul Sibiu, pe soseaua nationala Sibiu - Medias.

Unitatea dispune de urmatoarele hale de productie:
-Ferma nr. 1 gaini ouatoare: 8 hale a 1100mp/hala, echipate cu 6 linii baterii piramidale, cu un numar total de 4320 custi cu o capacitate de 17280 capete / hala gaini ouatoare.
-Ferma nr. 4 gaini ouatoare: 6 hale a 1240mp/hala, echipate cu 6 linii baterii piramidale, cu un numar total de 5076 custi cu o capacitate de 20304 capete / hala gaini ouatoare.
-Ferma nr. 3 tineret inlocuire: 4 hale a 1200 mp/hala, echipate cu 6 linii baterii piramidale, cu un numar total de 2544 custi/hala cu o capacitate de 30528 capete / hala pui .

Activitate
S.C. SIBAVISA S.A. produce oua pentru consum. In producerea oualor sunt respectate normele si regulile stricte de hrana, igiena si conditiile de viata pasarilor, astfel incat sa garantam consumatorului calitatea, proprietatile si efectul benefic asupra sanatatii.
Ferma  este populata cu gaini ouatoare  din rasa Lohmann Brown Classic si Isabrown.
Depozitul de oua dispune de dotarile necesare mentinerii oualor in conditii optime pana in momentul comercializarii.

Ouale sunt  comercializate in cofraje infoliate si etichetate  cu continutul si marimea lor. Produsele sunt distribuite in judetele Sibiu, Alba Iulia,Tg. Mures,  Brasov, Hunedoara, Rm. Valcea, Pitesti, Bucuresti etc.
COFI(BVB): detalii
brosura

Brosura de gruppdfIcon    Download Pdf

Newsletter

Adresa dumneavoastra ramane confidentala

© 2008 Concefa SA. Toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Sitemap     Design by iDesign