Alu Glass

Obiect de activitate:
 
-Tamplarie din profile de aluminiu cu geam termoizolant
-Tamplarie din profile de PVC cu geam termoizolant
-Placari exterioare cu placi multistrat tip BOND  (REYNOBOND, ETALBOND)
-Pereti cortina

ALU GLASS este o societate comerciala cu specialisti cu inalta calificare in domeniul executiei tamplariei din profile de aluminiu si PVC, acestia fiind instruiti la firme cu traditie in acest domeniu.
Utilajele cu care se executa tamplaria din aluminiu si PVC sunt de ultima generatie, fiind achizitionate de la firme cu renume in acest domeniu din Italia (CIEMME) si Germania (ELUMATEC).
Capacitatea de productie a societatii, este de 300 mp  pana la 600 m2  de tamplarie, pe luna.
Pentru realizarea unor produse de inalta calitate, societatea noastra colaboreaza cu firme de renume in domeniul producerii de profile si accesorii pentru tamplaria din aluminiu si PVC ca: METRA (Italia); REHAU, SCHUCO, G.U. (Germania); ALCOA (Franta); ALUMIL (Grecia). Sticla termoizolanta se executa cu utilaje performante, de catre firme specializate, folosind geam din import (HUNGUARD - Ungaria, GLAVERBEL - Cehia, Belgia), cu acoperire magnetronica de tip float clar, reflexiv, antiefractie si LOW E. Pentru montaj sunt utilizate materiale de cea mai buna calitate, importate de la firmele GEDORE, WURTH, KOMMERLING (Germania) si LOCTITE (Anglia).
In cadrul compartimentului tehnic se elaboreaza proiectul de executie al tamplariei in urma relevarii golurilor executate de catre constructor, luand in considerare tabloul de tamplarie si dorintele beneficiarului. Tot aici se intocmeste si proiectul in vederea montajului tamplariei.
Pentru elaborarea proiectului de executie al tamplariei se foloseste un program de proiectare asistata de calculator, specializat in acest sens, progam ce a fost furnizat de catre firma METRA, cel mai mare producator de profile din aluminiu din Italia.
Folosirea programului de proiectare permite elaborarea unor oferte de pret in maximum 24 h pentru lucrari ce depasesc 500 mp, iar pentru cele sub 100 mp in maximum 2 h. Intocmirea ofertelor se face pe baza unui tablou de tamplarie pus la dispozitia firmei de catre beneficiar, sau pe baza masuratorilor efectuate de catre specialistii firmei, acestea fiind gratuite.

In perioada 2003-2010 s-au executat numeroase lucrari dintre care, cele mai reprezentative sunt :
- din profile din aluminiu : Salile de sport din Rupea, Zarnesti si Tg. Mures; CED Brasov (langa gara Brasov); Sediu CDI Miercurea Sibiului; SC AMBIENT SRL (perete cortina si tamplarie); Complex hotelier si de agrement "Edelweiss" Poiana Brasov ; Curtea de Conturi Sibiu; SIBDRESS Sibiu; Hala productie Sebes; Sucursala CFR Marfa Brasov; Administratia Financiara Medias ; Hala Peugeot Sibiu ; Hala Harting Sibiu; Hala Hartmann Sibiu; Hala Guhring Sibiu ; Hala Siemens Sibiu ; Hala Voestalpine AMBIENT Sibiu ; Facultatea de Inginerie din Sibiu; Centrul de Logistica Sibiu ; SC LACTO SIBIANA SA Sura Mica, Primaria Sibiu, Sediu Biotechnik, Facultatea de Medicina Sibiu, Hala RUD;
- din profile din PVC : AUTO SCHUNN Sibiu (perete cortina); Gara Alba-Iulia ; Gradinita de copii - str. Lebedei Sibiu ; Bloc cu standard ridicat Cluj-Napoca ; Sediu RAR Sibiu ; SIBPECO SRL Sibiu ; Sediu TRANSCIBIN SRL Sibiu ; SC RULMENTI SUEDIA Cluj, Bloc locuinte Strand 1, 2, Central residence Sibiu.
AutoSchunn, SibiuCurtea de conturi, SibiuSediu HartingSediu Guhring

Managementul Aluglass si-a orientat politica spre determinarea si satisfacerea cerintelor clientilor si cresterea satisfactiei lor la cote maxime. In acest scop, s-au obtinut agremente tehnice pentru ferestre si usi din profile de aluminiu cu intreruperea puntii termice tip ALUMIL (Nr. 020-02/244-2004) si pentru ferestre si usi din profile PVC tip  REHAU (Nr. 020-02/221-2003) si este in curs de desfasurare activitatea de implementare a sistemului de management al calitatii, care sa permita obtinerea certificarii conform SR EN ISO 9001-2001.

COFI(BVB): detalii
brosura

Brosura de gruppdfIcon    Download Pdf

Newsletter

Adresa dumneavoastra ramane confidentala

© 2008 Concefa SA. Toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Sitemap     Design by iDesign