Combeton

Desi fondata numai in aprilie 2006, firma SC Combeton SRL si-a castigat increderea clientilor sai prin calitatea ireprosabila a produselor oferite si prin continua preocupare pentru satisfacerea si anticiparea necesitatilor din domeniul constructiilor.
Calitatea produselor si serviciilor depind de calitatea proceselor tehnologice si administrative din care acestea provin. La randul ei, calitatea proceselor depinde de numerosi factori determinanti (tehnici, economici, sociali), reprezentand, de fapt, calitatea organizatiei.

Domeniile de activitate ale societatii sunt:
- fabricare betonului;
- fabricarea elementelor din beton pentru constructii;
- fabricare mortarului;
- inchirierea si subinchirierea bunurilor proprii sau inchiriate;
- inchiriere autoutilitare;

Conditiile de fabricare a betoanelor si mortarelor, caracteristicile tehnice ale materialelor utilizate, controlul exigent al calitatii in conformitate cu cerintele normativelor in vigoare, au dus la obtinerea certificarii cu Sistemul de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2001.
Un alt factor demn de mentionat in structura firmei Combeton consta in dotarile de ultima generatie, toate strans legate de insemnatatea pe piata a betonului. Betonul simplu, armat si precomprimat, material compozit si asociat este in prezent materialul de constructie cu cea mai larga utilizare si, din studiile si prognozele intocmite, rezulta ca in continuare betonul va ramane principalul material de constructie, este materialul fara de care, in prezent, nu poate fi conceputa practic nici o constructie de importanta deosebita sau de amploare mai redusa.
Astfel, dotarile de ultima generatie mentionate sunt: statie de betoane de tip LIEBHERR cu capacitate de preparare a betoanelor de 90 mc/h, autobetoniere de mare capacitate, autopompa Mercedes JMBh pentru punerea in opera a betoanelor cu capacitate de turnare de 150mc/h si brat cu lungimea de 38 metri.

COFI(BVB): detalii
brosura

Brosura de gruppdfIcon    Download Pdf

Newsletter

Adresa dumneavoastra ramane confidentala

© 2008 Concefa SA. Toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Sitemap     Design by iDesign